top of page
Driving School

Авто Школа 
ДИТИ-КО2020

DSC_4575.jpg
DSC_4560.jpg
DSC_4531.jpg
DSC_4548.jpg

                               ЗА НАС

  • Вршиме комплетна обука за следниве категории:
    AM, B, C, CE

  • Современа училница за обука на теоретски дел

  • Одличен возен парк за сите категории

  • Високопрофесионални инструктори

bottom of page